onsdag 8 juni 2016

3 månader senareDet kan aldrig bli för många nystarter, eller? Livet går ut på ideliga nystarter från smått till stort. Börja om igen, och igen... Men bloggandet hör i alla fall till trevligheterna.

Om jag läst rätt går bloggutmaningen #blogg100 i mål idag efter 3 månader. Grattis till alla som bloggade sig igenom hela denna tid! Och bra gjort av alla som skrev en del av tiden!

Jag visste inte alls hur våren skulle se ut för mig, när jag "på ett hörn" antog bloggutmaningen i mars. Jag förstod att jag inte skulle kunna skriva hela tiden, men jag kom väl igång lite grann... där i starten. Bloggandet gick inte att kombinera på ett bra sätt med livet i övrigt, som blev skakigare än någonsin. Men jag har ändå fått någonting: En ny blogg! Det är min 6:e blogg sen jag första gången postade ett offentligt inlägg i maj 2008.

För det mesta ger skrivandet någonting i sig - för egen del. Att skriva är att göra saker tydligare, hur anspråkslösa de än kan verka. Först i efterhand kan man se mening i vissa saker. Men skrivandet behöver inte alltid ha ett högre syfte. Förr om åren var det något jag kunde dela med andra också, och det hoppas jag kunna återkomma mer till!

Loggbok 42 är nu inne i juni månad. Igår var det tillräckligt varmt för att sitta i linne på min balkong (den ligger oftast i skugga), men idag har det varit blåsigt här uppe på Gärdeshöjden och i morse vaknade jag till smattrande regn. Jag gillar sommarregn. Och jag gillar skugga.

Nu kör jag vidare lite till med bloggen. Vad det kommer att innebära visar sig! Weiter geht´s. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar